PLUS Wandel4daagse

 

Logo van de PLUS Wandel4daagse

 

Al een aantal jaren organiseert Plus Verbeeten in samenwerking met het J.O.C. Vierlingsbeek-Groeningen de (avond-)wandelvierdaagse door de mooie omgeving van Vierlingsbeek en Groeningen.

De wandelvierdaagse wordt ieder jaar gehouden in de vooravonduren van de donderdag t/m zondag in de tweede of derde week van mei.

In 2024 zal de PLUS Wandel4daagse plaatsvinden van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni.

Op alle vier de dagen kunnen de wandelaars kiezen uit de afstanden 5, 10 of 15 km. De start-/finishplaats is zoals gebruikelijk het O.J.C.-Gryphus-gebouw aan de Grotestraat in Vierlingsbeek. De tijden waarop gewandeld kan worden zijn op donderdag en vrijdag tussen 17.30 uur en 21.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

 

Inschrijfgeld per dag (als men niet iedere dag deelneemt) bedraagt € 2,50 en voor alle 4 dagen bedraagt deze € 6,-- of een in te leveren spaarkaart van de Plus, eveneens ter waarde van € 6,-- (inleveren bij Plus Verbeeten). De opbrengst van het inschrijfgeld is bestemd voor het J.O.C. Vierlingsbeek-Groeningen. Plus Verbeeten zal zorgen voor een versnapering voor de wandelaars op de rustplaatsen.

Bij voltooiing van de vierdaagse, voor minimaal drie gelopen dagen, wacht voor de deelnemers nog een herinneringsmedaille. Omdat het weer ruim een week vooruit nog niet exact voorspelbaar is raadt de organisatie van de wandelvierdaagse de deelnemers aan om bij regenachtig weer zeker regenkleding of een paraplu mee te nemen. Draag ook beschermende kleding en stevige wandelschoenen tegen insecten, brandnetels en doorns.

Al met al hoopt de organisatie ieder jaar echter op prachtig wandelweer en een behoorlijke deelname aan de PLUS Wandel4daagse van Vierlingsbeek.
Trek de (stoute) wandelschoenen aan en loop mee!